Кралицата на попа Мадона се включи в антивоенните реакции, които

...
Кралицата на попа Мадона се включи в антивоенните реакции, които
Коментари Харесай

Мадона размаза Путин! Показа му среден пръст във ВИДЕО

Кралицата на попа Мадона се включи в антивоенните реакции, които към този момент идват и от средите на международния шоубизнес. След като Шон Пен отиде на място в Киев при Зеленски, а Дейвид Линч също осъди съветската инвазия, това направи и Луиза Чиконе с видео в нейния Инстаграм.

Облечена в лилаво трико, Мадона приканва за завършек на войната и демонстрира междинен пръст на съветския президент Владимир Путин. 

" Безсмисленото, учредено на лакомия, нахлуване на Русия над Украйна би трябвало да бъде прекъснато. Моля ви, изпращайте филантропична помощ, с цел да помогнем на милионите жители на Украйна, чийто живот пострада от тази рецесия сега. Путин наруши всички настоящи контракти за правата на индивида. Путин няма право да се пробва да унищожи съществуването на Украйна ", написа звездата.

Във видеото Мадона редува фрагменти на Путин с такива на Хитлер, като недвусмислено прави съпоставяне сред двамата. Мадона показва поддръжката си към украинския президент Володимир Зеленски и споделя, че Съединени американски щати се молят за украинския народ.

" Ние ви поддържаме, президент Зеленски ", възкликва певицата. " Молим се за вас и вашата страна. Господ да ви пази. Няма да бъдем безпомощни, когато се сблъскваме с геополитически дейности от подобен мащаб. Има неща, които ние можем да създадем ", написа още кралицата на попа.

Постът й в Инстаграм приключва със " Слава Украине! "



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР