Кралицата на Инстаграм се завърна! Селена Гомес се появи в

...
Кралицата на Инстаграм се завърна! Селена Гомес се появи в
Коментари Харесай

Кралицата се завърна! Селена Гомес подпали мрежата и разби Кайли Дженър с тези снимки (Горещи кадри)

Кралицата на Инстаграм се завърна! Селена Гомес се появи в обществените мрежи с извънредно горещи фрагменти, които за часове й върнаха славата на най-следвана звезда в Инстаграм. Бившата принцеса на Дисни отвя колежката си Кайли Дженър, която до неотдавна беше любимец на почитателите.

 

Селена, която от години страда от лупус и даже постави на пауза кариерата си, в този момент изненадващо показа, че се завръща. Певицата беше замразила всичките си профили в обществените мрежи и в едно изявление призна, че е разрешила само приложение за " Тик-ток " да се конфигурира в телефона й.  Днес обаче фрагментът толкоз разгорещи почитателите, че те побързаха да напишат " Тя се завърна на трона си! Кралицата още веднъж взе короната ", " Единствена и неповторима! Тя е звездата, която светът обожава! " " Най-после! Кралицата се завърна! ", " Сбогом Кайли! Селена още веднъж е номер едно! "

сн. Инстаграм

Повод Селена да провокира подобен възторг е новата й фотография от басейна. На нея певицата е с бяло горнище и черни бикини. И макар че наподобява все по този начин пухкава, певицата несъмнено беше необикновено гореща. До толкоз, че измести Кайли от трона й в инстаграм. С една фотография единствено.

сн. Инстаграм

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР