Кралицата на Игри на волята, първата жена на трето място,

...
Кралицата на Игри на волята, първата жена на трето място,
Коментари Харесай

Паулина от Игри на волята: Откакто излязох, не мога да спра да ям

Кралицата на " Игри на волята ", първата жена на трето място, Паулина, показа пред Гала по Нова тв своите страсти и прекарвания в риалитито:

" Успях с воля. " Игри на волята " се оказаха тежки физически тествания, само че най-тежкото беше не друго, а да имаш воля. Бяха нужни воля, дебелоглав, психическа непоклатимост, мощ. При тези условия е доста мъчно да бъдеш какъвто си. Емоциите са толкоз мощни, усещаш го по 10 пъти по-силен метод, че на моменти не можеш да усетиш баланс. Аз съм човек, който не се сдържа. Това се видя. Но мога да бъда уравновесена.

Там не мислих кой какво мисли, кой по какъв начин се усеща. Може би съм сбъркала в това по кое време да замълча, да остана встрани, само че не бих могла да го трансформира. Аз съм човек, който не се опасява да каже най-ужасната и мъчителна истина. Предпочитам подобен вид поведение.

При мен записването стана на смешка, очевидно просто е някаква орис. Една другарка попълняше формуляр и аз направих същото. Въпросите са доста занимателни. В пандемията обаче забравих, че съм се записвала, фитнесите бяха затворени, стопирах да спортувам, единствено карах ски. Съвсем неподготвена бях. Обадиха ми се, отхвърлих, те споделиха " ела, ще видиш ". Оказа се, че тялото ми е запомнило спортната форма, тъй като от дребна спортувам. 

2-3 седмици на реката, без никаква храна, лягахме с мокри облекла, с мокри коси ходехме, беше и физичеиско и ментално тестване. Влязох, и задачата ми беше да не отпадна първа. За мен фактът, че съм тук е триумф. 

Откак излязох, не стопирах да хапвам, в този момент имам под паника боязън, че може да нямам храна и виждам да си доправям всичко в чинията. Има доста промени в мисленето след такова прекарване. Много неща към този момент не вземам за даденост, правя оценка дребните неща, че има какво да си избера да хапвам да вземем за пример... " - показа състезателката. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР