Кралицата може би изпрати кодирано послание до Меган Маркъл и

...
Кралицата може би изпрати кодирано послание до Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Кралицата изпратила тайно послание до Хари и Меган, ето какво гласи то СНИМКИ

Кралицата може би изпрати кодирано обръщение до Меган Маркъл и принц Хари, твърди кралски създател.

Нейно Величество участва на неделната работа в църква покрай своето имение в Норфолк, както повелява нормата за монарха.

СНИМКИ: Липсата на този живот накара Меган Маркъл да сътвори "Мегзит "
Но този път тя бе видяна да носи диамантена брошка във формата на снежинка на ревера на своя наследник тоалет.

Твърди се, че брошката може да е затулен метод за демонстриране на поддръжка за Хари и Меган, откакто те неотдавна оповестиха, че се еманципират от английския кралски двор, с цел да заживеят нов живот в Канада.

Ето какво споделя Меган на най-близките си другари след "Мегзит "

Брошката е подарък на Кралицата за нейния сапфирен празник през 2017 година от някогашния губернатор на Канада Дейвид Джонстън от името на страната му.


Предполага се, че брошката, предвид на това, че е от Канада, е кимване към страната, в която Хари, Меган и Арчи сега живеят и стартират новия си живот.

Гореща вест за Меган и Хари: Напускат Канада! СНИМКИ

Фил Дампиер, създател на книгата Royally Suited: Harry and Meghan in their Own Words, сподели пред в. "Сън ": "Кралицата има навика да изпраща кодирани послания по затулен метод. Например, тя употребява своята чанта, с цел да изпраща известия до своите помощници. Ако чантата е в избрана позиция, то Кралицата желае да напусне събитието до 5 минути. Тя носи облекла и бижута, с цел да покаже поддръжка или съпричастност към някоя страна, да вземем за пример, тя носи зелено при историческата си аудиенция в Ирландия.

Затова, изцяло е допустимо, тя да изпраща обръщение на Хари и Меган. Сигурен съм, че тя е съкрушена от решението им да си тръгнат и желае д остави вратата отворена за тяхното завръщане, при положение, че те в миналото трансформират своето решение ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР