Кралицата-консорт Камила и принц Хари жестоко се скарали при последното

...
Кралицата-консорт Камила и принц Хари жестоко се скарали при последното
Коментари Харесай

Камила изгонила принц Хари и му казала да не се връща повече

Кралицата-консорт Камила и принц Хари грубо се скарали при последното му посещаване в Двореца, с цел да види татко си, откакто научил за диагнозата му, заяви изданието Radar, като се базира на информация на велможа, приказвал пред National Enquire.

Според източника кралицата разрешила на доведения си наследник единствено къс 45-минутен диалог с крал Чарлз, като му наредила в никакъв случай повече да не се връща, написа Radar. " Нейно Величество беше ядосана, че Хари е дохвърчал от Калифорния, без да получи утвърждение от Двореца, и е пристигнал, единствено с цел да си направи ПР ", споделя още придворният пред National Enquire.

Radar и Cosmopolitan пък пишат, че херцогът на Съсекс е предиздвикал 75-годишния крал Чарлз III, на който съгласно мнозина остават единствено шест месеца живот, да го чака с часове, а по-късно е изискал мащехата му да бъде изгонена от стаята, до момента в който той беседва с татко си.

" Казаха ми, че Камила била възмутена ", довери придворният.  " Тя от години не харесва Хари. "

Неприязънта сред Камила и принца датира от времето, когато той обществено я упрекна, че е развалила брака на майка му Даяна с Чарлз - и я жигосах като " рискова " и " зла ". Хари също по този начин я уточни като източникът на истории за кралските особи до английската преса в хипотетичен опит да оправдава опетнения си имидж.

" Камила понасяше всичко, само че потреблението на рака на брачна половинка ѝ като ПР е последната капка ", сподели източникът пред изданието. " Чухме, че след срещата тя споделя на Хари, че е срам за татко си, фамилията и монархията. Даде му ясно да разбере, че не е мечтан. "

Radar написа още, че фамилната омраза е толкоз сериозна, че " Камила и принц Уилям са оставили настрани омразата си един към различен и са обединили напъните си, с цел да отхвърлен още по-надалеч Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ".

" Нейно Величество упреква Хари и Меган за напрежението и унижението, което провокираха, откакто се отхвърлиха от купите си ", добави осведоменият. " А Уилям в никакъв случай няма да елементарни на Хари за нападките му към него и Кейт ". Според източника Камила и Уилям молят Чарлз да предприеме фрапантни дейности. " Те желаят Хари да бъде отсечен от линията на заместничество и да бъде изваден от наследството на монарха, което възлиза на 2 милиарда $ ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР