Кралица Рания успя не само да се нареди сред най-стилните

...
Кралица Рания успя не само да се нареди сред най-стилните
Коментари Харесай

Когато кралица Рания срещна Десислава Радева

Кралица Рания съумя освен да се подреди измежду най-стилните кралски особи, а и известни дами, само че и да провокира същинска гражданска война в една мюсюлманска и консервативна страна, каквато е Йордания.

Винаги елегантна, облечена уместно съгласно мотива, в никакъв случай прекомерно разголена. Именно към това се стреми и нашата Първа дама Десислава Радева и напоследък все по-добре й се получава. А какво става, когато двете се срещнат? Дават ни тематика за мнения, несъмнено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gheir.com (@gheir) на Дек 16, 2018 в 7:37 PST

Първото ни семейство дойде на публично посещаване в Йордания в неделя, 16 декември. Те бяха посрещнати от крал Абдула II и брачната половинка му Рания, след което организираха публична среща, на която разискаха политически и бизнес въпроси.

Е, двете дами имаха и малко време да си поговорят по женски, което пък ни даде опция да направи дисекция на стила им. Кралицата още веднъж ни изненада прелестно с избора си на тоалет. Тя заложи на тренчкот на марката Gabriela Hearst Armonia.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mohammad Abu Ghosh (@m_abu_ghosh) на Дек 16, 2018 в 8:51 PST

Вълна и кожа, бежово и кафяво - страховит избор на цена над 1000 $. Рания добави визията си с елегантни обувки в цвят бургунди със стилна каишка за към 500 $.

Десислава Радева пък избра дантелена рокля в физически цвят в композиция със сребристи чанта и обувки. Тоалетът си Първата дама още веднъж довери на родната дизайнерка Невена Николова , която не за първи път я облича за сходен значим мотив.

 Кралица Рания затвърждава стила си
Кралица Рания затвърждава стила си

Появи се в знаков тоалет

Видимо е, че брачната половинка на родния президент има още какво да учи, с цел да реализира съвършенство в стила. Но е много окуражаващо да взима образец точно от дами като Рания . И с неспокойствие чакаме идната им среща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР