Кралица Рания е майка на четири деца и кралица на

...
Кралица Рания е майка на четири деца и кралица на
Коментари Харесай

Рания – обожаваната кралица и предана майка

Кралица Рания е майка на четири деца и кралица на Йордания от 1999 година. Тя е мюсюлманка и постоянно съблюдава традициите за благовъзпитание. Избира миди поли, блузи с дълги ръкави и по-свободна линия.

Вижте фотоси на красивата кралица Рания в галерията тук

Съпругът ѝ крал Абдула II е измежду най-влиятелните монарси в света. А двамата с Рания напълно не са типичната за Арабския свят двойка. Рания е единствената брачна половинка на Абдула – тя не се забулва и не покрива главата си.

Кралица Рания и Мелания Тръмп – образец за жанр и грациозност (СНИМКИ)

Известна е с дейната си социална активност. Участвала е в няколко демонстрации против " Ислямска страна " и нееднократно е осъждала остро терористичната организация. 

Вижте в фотоси най-прочутите първи дами, които светът дълго ще помни

За своя публичен ангажимент кралица Рания бе отличена през 2015 година от немската канцлерка Ангела Меркел с премията " Валтер Ратенау ".
 Кралица Рания Gulliver/Getty Images
Напоследък във фокуса на публичното внимание попадна и дъщерята на Рания – принцеса Иман. Модните специалисти към този момент я съпоставят с елегантната ѝ майка.

Дъщерята на кралица Рания следва стилния образец на майка си (СНИМКИ)

Иман наподобява доста на майка си. От нея е взела очите и красивата коса. На публични прояви двете постоянно се обличат сходно.

След като приключи Международната академия в Аман през 2014 година, принцеса Иман следва в Джортаунския университет във Вашингтон - най-старият и най-престижен католически университет в Съединени американски щати. Там учи и по-големият ѝ брат - престолонаследникът принц Хюсеин. По тематиката Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР