Кралица на красотата, която остана парализирана след странен инцидент с

...
Кралица на красотата, която остана парализирана след странен инцидент с
Коментари Харесай

Жена става кралица на красотата, след като й е казано, че никога няма да ходи след странен инцидент с надуваем замък

Кралица на хубостта, която остана парализирана след чудноват случай с надуваем палат, получи място на финала на Мис Англия след интензивна физиотерапия.

На 24-годишната Шарлот Грант от Кърби, Мърсисайд, беше казано, че в никакъв случай повече няма да върви, откакто си счупи гърба по време на почивка в надуваем палат, когато беше на 10 години. Симптомите й започнаха със загуба на чувство краката й, само че лекарите откриха и огромен хематом на гръбнака й, който я остави в инвалидна количка. Експертите от детската болница Alder Hey в Ливърпул й оповестиха опустошителната вест, че е малко евентуално тя да проходи още веднъж. Две години по-късно обаче тя се опълчи на възможностите и още веднъж стъпи на краката си. Сега тя е коронясана за Мис Ливърпул, откакто взе участие в първия си конкурс за подиум.

Това значи, че кралицата на хубостта към този момент ще се състезава дружно с 39 други девойки, наддаващи се да бъдат коронясана за идната Мис Англия на националните финали идващия месец. Собств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР