Кралица Летисия може и да е една от най-чаровните и

...
Кралица Летисия може и да е една от най-чаровните и
Коментари Харесай

Кой засенчи кралица Летисия

Кралица Летисия може и да е една от най-чаровните и елегантни дами на света, само че Испания си има нова фаворитка - щерка й. Принцеса Леонор за следващ път взе участие в публично събитие в ролята си на престолонаследничка и, както постоянно, се показа удивително.
 Кралица Летисия, принцеса Леонор, инфанта София и визитата им в Сантяго де Компостела
Трите грации на Испания

Кралица Летисия и двете й дъщери на посещаване в Галисия

Леонор, която през днешния ден навършва 17 години, връчи премиите " Принцесата на Астуриас " на тържествена гала дружно с татко си крал Фелипе, майка си и по-малката си сестра инфанта София.

Кралското семейство е в столицата на района Овиедо, която е и родният град на Летисия. Към тях се причисли майката на Фелипе кралица София, както и майката на Летисия Палома Рокасолано.
 Снимка 593157

Церемонията по връчването на премиите се състоя в спектакъл Campoamor, като измежду лауреатите бяха архитектът Шигеру Бан, полският публицист Адам Михник, Олимпийската фондация и олимпийския Отбор на бежанците, показан от ръководителя на МОК Томас Бах.
 Снимка 593158

Всички призове бяха връчени от принцеса Леонор, която изнесе и къса тирада за смисъла на достиженията, отличени от премиите и какъв брой е значимо да продължаваме да се учим във всеки миг от живота си, оповестяват от Royal Central.

Уикендът за кралското семейство продължи в Овиедо, където те участваха във връчването на още една премия - Premio al Pueblo Ejemplar de Asturias, и се срещнаха със събралите се да ги видят локални поданици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР