Кралица Летисия и крал Фелипе имат две дъщери - Леонор

...
Кралица Летисия и крал Фелипе имат две дъщери - Леонор
Коментари Харесай

На какво учи дъщерите си кралица Летисия

Кралица Летисия и крал Фелипе имат две дъщери - Леонор и София. Принцеса Леонор е родена през 2005 година, а инфанта София - през 2007 година Тъй като те към този момент са младежи, ни е забавно какъв ли е методът им на живот.

Време за ставане и време за сън

Едно от най-важните неща, на които държи Летисия, е времето, когато дъщерите ѝ си лягат. Кралицата знае, че децата се нуждаят от доста сън, тъй че Леонор и София би трябвало да са в леглата не по-късно от 21 ч. С изключение на някои специфични случаи и уикенди, те си лягат тъкмо в толкоз, като по часовник.
 Снимка 403972

Кралицата държи дъщерите ѝ да спят по 10 часа на денонощие и защото цялото кралско семейство става в 7 ч. сутринта, вечер всички заспиват рано. Въпреки че кралят и кралицата си лягат малко по-късно, те също се пробват да бъдат образец и да почиват, както би трябвало, пишат от Merca2.

Храненето

Летисия постоянно се е грижила доста добре за външния си тип и прави същото със фамилията си. За да се предотврати затлъстяването, девойките не употребяват сладкиши, модифицирани храни или каквито и да е сходни артикули, като задачата е да избегнат наднорменото тегло.
 Снимка 403971

Освен това тя държи София и Леонор да се занимават със спорт, нещо което вършат и те с краля.

Нормите в учебно заведение

Тъй като са кралски деца, както можете да предположите, всяко едно учебно заведение желае да ги притегли. Кралица Летисия е избрала частно учебно заведение, само че с някои съществени правила, които оттова са длъжни да съблюдават.
 Снимка 403974

Първо, менюто в учебното заведение е съобразено с диетата на двете принцеси. Второ, мобилните телефони са неразрешени за всички, заради цялост на персоналния живот. И на трето място сигурността в учебното заведение е увеличена, с цел да се избегнат проблеми.

Образованието

Кралица Летисия желае дъщерите й да имат чудесно бъдеще и заради това се тормози за образованието им. Тя се среща с преподавателите им един път месечно и се грижи двете девойки да учат езици и да вървят на летни лагери.

И нещо в допълнение

Сякаш образованието в учебно заведение не е задоволително, само че на принцеса Леонор ѝ се постанова да взима в допълнение уроци. Подобно на татко си, дядо си и всички кралски особи на страната, тя се учи по какъв начин да бъде кралица. Като предстоящ правоприемник на трона, тя има отговорности и по тази причина получава малко по-строго обучение от сестра си.
 Снимка 403975

Например Леонор ще има военна подготовка, тъкмо като татко си. Очевидно образованието ѝ върви доста добре, тъй като тя постоянно се държи по протокол и ловко прави първите си стъпки като принцеса.

Отдих и развлечения

Разбира се, не всичко е единствено учене. И кралят, и кралицата обичат да прекарват допустимо най-вече време със своите деца, изключително през почивните дни.
 Снимка 403973

Летисия, Леонор и София споделят и общи занимания, като балет и изкуство. Семейството посети фамозен балетен театър в навечерието на Коледа. Испанското кралско семейство постоянно пътува за забавление, с цел да може принцесите да си починат.

Проблеми със остарялата кралица

За никого не е загадка, че кралица Летисия и свекърва ѝ кралица София имат проблеми, а Леонор и София са сред чука и наковалнята.
 Снимка 403980

Най-добрият образец за враждата им е миналогодишният великденски случай, в който Летисия се опита да попречи на кралица София да се снима с внучките си.

Езикът на тялото

Случвало се е девойките да стоят неподвижни като кукли и то с часове по време на публични събития. Кралица Летисия има силата единствено с един взор да управлява дъщерите си.
 Снимка 403979

Това демонстрира дълбока връзка сред тях и това, че се схващат съвършено и без дума, което е и доказателство са уважението, което изпитват девойките към Летисия.

Новите технологии

Няма по какъв начин да не стане дума за нормите на кралица Летисия към дъщерите ѝ във връзка с новите технологии. Сега всички младежи са пристрастени към интернет, обществени мрежи и телевизия. Случаят с принцесата и инфантата обаче не е подобен, тъй като те имат ограничавания.
 Снимка 403970

За тях е невероятно да имат профили в обществените мрежи сега. Телевизия гледат единствено през уикендите, и то с контрол. А що се отнася до интернет, те го употребяват единствено с цел да правят работа, обвързвана с учебен план, и то под наблюдаване на родител. За момента нито една от двете принцеси няма мобилен телефон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР