Кралица Камила се усмихва, докато се среща с доброжелатели на

...
Кралица Камила се усмихва, докато се среща с доброжелатели на
Коментари Харесай

Кралица Камила получава топло посрещане от развълнувани ученици в Бат, след като се наслади на чай с възрастни обитатели в богаделниците на Фондация Сейнт Джон

Кралица Камила се усмихва, до момента в който се среща с доброжелатели на честването на 850-та годишнина на фондация " Сейнт Джон "

Кралят беше изписан от Лондонската клиника в понеделник след сполучлива процедура за увеличена простата и изглеждаше в положително въодушевление когато напусна болничното заведение със брачната половинка си до него.

Фондация " Св. Йоан ", в началото учредена като средновековно леговище, дава заслон и поддръжка на възрастни хора, както и работи с деца, с цел да се увери, че имат най-хубавото започнете в живота.

Днес кралицата беше поздравена от лорд-лейтенант; ръководителят на благотворителната организация, Бен Флетчър; и основен изпълнителен шеф, Дейвид Хобди.

След това тя си проправя път в параклиса от 16-ти век на Св. Михаил Вътрин, който се намира в двора на Св. Йоан и е дом на 40 от 94-те божествени къщи, които благотворителната организа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР