Кралица Камила с течение на времето се превърна в обичан

...
Кралица Камила с течение на времето се превърна в обичан
Коментари Харесай

Как приличащата на сестра на Камила се превърна в нейната „скала“ по време на най-трудните години на Queen

Кралица Камила с течение на времето се трансформира в обичан член на кралското семейство, само че тя не се изправи пред пътуването си сама, защото сестра й е споделят, че са били нейната „ канара “ през най-трудните й години.

Камила и нейната сестра Анабел Елиът, която е с 18 години по-млада от нея, демонстрираха тясната си връзка в фрагменти зад кулисите от коронацията на краля през документалният филм на BBC1, Чарлз III: Годината на коронацията.

Програмата освен видя краля и кралицата в челните редици, само че също по този начин акцентира връзката на сестрата, защото Анабел беше наречена „ Спътник на кралицата “. В един клип Анабел беше прочувствена, до момента в който гледаше по какъв начин сестра й се насочва към Уестминстърското абатство, с цел да бъде коронясана за кралица.

„ Когато се замислих по какъв начин бях на две години и гледах коронацията на кралицата на дребен черно-бял тв приемник и ето тази златна карета със сестра ми в нея “, споделя тя. " Не мога да обясня възприятието, тъй като е толкоз сюрреалистично. Това не може да се сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР