Кралица Камила обеща да започне да танцува степ, след като

...
Кралица Камила обеща да започне да танцува степ, след като
Коментари Харесай

Кралица Камила изненада със специален подарък и обещание от звездата на BBC Strictly Come Dancing

Кралица Камила даде обещание да стартира да танцува степ, откакто получи специфичен комплект бронзови обувки от звездата на Strictly Йоханес Радебе.

Шампионката по танци, известна като Джоджо, даде обещание да даде частен урок на кралицата, откакто тя се разказа като „ най-голямата фенка на Strictly “. „ Ще бъда там. Ще бъда там. Ще дойда. Определено “, сподели той на Камила. Тя гледа по какъв начин Джоджо, на 36 години, и някогашната състезателка от Острова на любовта Таша Гури преподават степ и ча-ча-ча в клас за начинаещи на Кралската доброволческа работа през днешния ден в читалище в Кеймбридж. Кракът й потропваше в ритъма, само че 76-годишната Камила реши да не се причисли, макар че по-късно призна, че би желала да се включи.

Тя сподели на Джоджо за любовта си към танците и даде обещание да употребява новите си степ обувки. „ Бих желала да го направя, тъй като постоянно съм желала да танцувам степ “, сподели тя. „ В моята възраст може би това е нещо, с което бих могъл да се заема. “ Кралицата, заобиколена от доброволци на Royal Volunta...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР