Кралица Камила някога беше най-охулената жена в страната“ по време

...
Кралица Камила някога беше най-охулената жена в страната“ по време
Коментари Харесай

Предишна „аутсайдерска“ кралска особа, която се превърна в „стълб на силата“ за Кейт в борбата с рака

Кралица Камила в миналото беше „ най-охулената жена в страната “ по време на брака на крал Чарлз с починалата принцеса Даяна – само че в този момент тя се трансформира в " дирек на мощ " за Кейт Мидълтън, до момента в който се бори с рака.

Още от приемането й за брачна половинка на краля и приемането на печата на утвърждението от майка му, починалата кралица Елизабет, тя пое централна роля в границите на монархията. Нейната очевидна обич към краля и отдаденост към него бяха постоянно присъстваща тематика на коронацията му през май предходната година.

Ингрид Сюард, основен редактор на списание Majesty и създател на My Mother & I, сподели пред Mirror: „ През последните месеци кралица Камила беше огромна поддръжка за принцесата на Уелс. Нейното успокоение и рационалният метод беше позитивна разтуха. Както и нейният комизъм.

„ Станалата Камила, откакто години наред е била считана за новобранец, й оказа помощ да построи вътрешна мощ, която в никакъв случай не е била по-необходима от в този момент. Тя освен поема кралски задължения за брачна половинка си краля, само че тряб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР