Кралица Елизабет Втора си отиде...новината, която разтърси цял свят, буквално

...
Кралица Елизабет Втора си отиде...новината, която разтърси цял свят, буквално
Коментари Харесай

Информацията, която беше скрита от света: Ето кога всъщност е починала кралицата

Кралица Елизабет Втора си отиде...новината, която раздруса целия свят, безусловно секунди, откакто беше обявена от Бъкингамския замък с формален бюлетин. Това се случи в 20.30 ч. наше време, само че истината е, че Нейно Величество не е издъхнала тогава. Разликата с същинския час на гибелта е в порядъка на часове. 

Както е по протокол, първият човек, който беше осведомен за случилото се, беше новият английски министър-председател Лиз Тръс. Това се е случило още в 16.30 ч. по време на оповестяването на закона за енергетиката, Надим Захави влезе в залата и се приближи до Тръс и ѝ даде известие, след което се отдръпна. Вероятно на бележката е бил написан кодът " Лондонският мост падна ", който е бил предопределен за съобщаване на гибелта на кралицата.



Лиз Тръс е знаела два часа преди света, че Елизабет е умряла. След 17 часа няколко коли, в това число Range Rover, ръководен от принц Уилям, с принц Андрю на пътническата седалка и принц Едуард и София откъм гърба, дойдоха в Балморал. Малко по-късно беше оповестено най-тъжното известие: „ Кралицата умря спокойно в Балморал този следобяд. Кралят и кралицата ще останат в Балморал довечера и ще се върнат в Лондон на следващия ден. "



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР