Кралица Елизабет Втора се премести от Бъкингамския дворец в замъка

...
Кралица Елизабет Втора се премести от Бъкингамския дворец в замъка
Коментари Харесай

Ще се върне ли кралица Елизабет в Бъкингамския дворец

Кралица Елизабет Втора се реалокира от Бъкингамския замък в замъка Уиндзор още през март 2020 година - в самото началото на пандемия от COVID-19. И от този момент тя не е прекарала даже ден в Бъкингам. А в този момент по всичко наподобява, че евентуално в никакъв случай повече няма да се върне за непрекъснато в него.
 Кралица Елизабет, слуховете за гибелта й, COVID-19 и връщането към нормалните ѝ задължения
Верни ли са слуховете за кралицата

Какво знаем за положението на Елизабет II

Наред с пандемията, причина за това е са и множеството ремонтни действия, които се правят в Бъкингам напоследък и които се чака да приключат чак през 2027 година

Когато ремонтът на двореца стартира, проектите бяха Елизабет да се изнесе краткотрайно от него. Но заради разразилата се пандемия, както и поради дълбоката обвързаност на кралицата към Уиндзор, очевидно е, че последният ще стане неин непрекъснат дом.

" Уиндзор е мястото, което кралицата се усеща в действителност добре ", споделя кралският създател Хюго Викърс пред Sunday Times. " С него са свързани най-хубавите мемоари със брачна половинка ѝ Филип, там са домашните ѝ любимци, а и фамилията ѝ е наоколо. Така видяно, нейният избор е логически. "
 Снимка 565950

Кралица Елизабет и брачният партньор ѝ прекараха последните си взаимни години дружно точно в Уиндзор, преди гибелта на Филип през 2021 година Тогава съгласно редица източници " двойката преоткрива щастието от младостта си и първите години дружно ".

Последните вести към кралица Елизабет бяха свързани със болестта ѝ от COVID-19. Напоследък обаче тя стартира да се връща към своите задължения, въпреки и на първо място по формата на виртуални срещи. Така кралицата към този момент се свърза с няколко високопоставени лица и посланици.
 Кралица Елизабет Втора и някои от най-интересните места и неща, носещи нейното име
Когато кралица Елизабет е на всички места

Места и неща, които носят името на британската кралица

Бъкингамският замък е публична кралска резиденция от 1837 година И макар че кралицата евентуално в никакъв случай повече няма да живее за непрекъснато в него, тя въпреки всичко ще го посещава за публични мотиви и тържества - какъвто е Платинения празник, който ще се организира в интервала 2-5 юни и който ще означи 70 години от изкачването ѝ на престола.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР