Кралица Елизабет Втора посети неочаквано метростанция "Падингтън" в Лондон. Причина

...
Кралица Елизабет Втора посети неочаквано метростанция "Падингтън" в Лондон. Причина
Коментари Харесай

Кралица Елизабет засия в жълто: Откри линия на метрото на свое име

Кралица Елизабет Втора посети ненадейно метростанция "Падингтън " в Лондон. Причина за появяването ѝ там бе откриването на нова линия на нейно име във връзка 70-ата ѝ годишнина от възкачването ѝ на престола.



Това е следващата обществена поява на Нейно Величество след тази на конните надпревари предходната седмица, които сложиха началото от събития в чест на платинения празник на Елизабет II тази година като кралица на Англия.

Облечена в слънчево жълто и грейнала с необятна усмивка, 96-годишната владетелка на Англия разкри паметната плоча, на която написа, че публично се открива линия „ Елизабет “ в нейна чест.



Пристъпвайки постепенно, подпряна на бастунчето си, тя бе съпроводена от принц Едуард, а компания на събитието ѝ правеха още и премиера Борис Джонсън, кмета на Лондон Садик Хан и началника на превоза в столицата Анди Байфорд.



Влаковете по линията "Елизабет " публично ще тръгнат на 24 май след дълго закъснение на плана.



Посещението на 96-годишния монарх бе изненадващо и първото отдавна насам отвън рамките на двореца "Уиндзор ".



Припомняме, че в петък кралицата се появи пред обществеността за пръв път от седмици, като посети галерия на коне край замъка "Уиндзор ". Последва още по-шармантната ѝ поява в неделя на конните надпревари под надпис Royal Windsor Horse Show. На тях кралицата сияеше с яркото си червило, а усмивката ѝ съвсем не слизаше от лицето ѝ.



Още тогава медиите, които деликатно наблюдават всяка социална изява на Елизабет Втора, означиха, че кралицата наподобява в изумително добра форма, макар проблемите, които имаше по-рано с напредването си и на инат на слуховете, че здравословното положение на кралицата е влошено.

До тържествения уикенд при започване на юни, с който публично ще бъде маркиран платинения празник на Елизабет Втора на трона остават малко повече от две седмици.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР