Кралица Елизабет Втора може да се обърне в гроба Наследниците й

...
Кралица Елизабет Втора може да се обърне в гроба
Наследниците й
Коментари Харесай

Посегнаха на най-скъпото на покойната кралица Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора може да се обърне в гроба

Наследниците й посегнаха на най-скъпото. Тя бе обичана от целия свят освен поради аристократичната си кръв, само че тъй като бе умерена във всяко деяние и изявление. Но като земно създание не й бе непознато нищо човешко и тя си имаше обичани занимания.

Кралица Елизабет Втора обичаше доста кучетата си, също бе и разпален почитател на конните надпревари. Но имаше и едно занятие, което не изостави съвсем до последния си мирис. И то бе да кара.

Кралицата постоянно сядаше зад волана  и не даваше на водачите си, когато не е на публични събития и визити, да я карат,  а обичаше да кара сама обичания си джип.

Синята кола, с кожен салон в слонова кост, бе част от автопарка на кралското семейство до 2017.

Джипът на кралицата е един от най-добре непокътнатите коли. Той е закупен особено за аристократите, като по-късно в него са направени кралски усъвършенствания, оповестяват изданията на Острова.

В него са се возили някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама със брачната половинка си, пристигнали на държавно

посещаване, дружно с починалата кралица и принц Филип.

Колата на кралицата, която се продава сега, има същия регистрационен номер, с който го  е  карала Елизабет Втора, доверяват продавачите на коли.

Инфо: Блиц.бг

 

Тагове: кралица Елизабет Втора джип Барак Обама английска кралица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР