Кралица Елизабет няма намерение да се откаже от своя внук

Кралица Елизабет няма намерение да се откаже от своя внук ...

Кралица Елизабет няма да изостави Хари, страхува се за разсъдъка му


Кралица Елизабет няма намерение да се откаже от своя внук принц Хари. Макар че връзката на кралските особи е доста обтегната след интервюто на сина на Чарлз и половинката му Меган Маркъл пред Опра Уинфри, роднините му не са готови да „тръшнат вратата“ на двореца за него. Това разкри кралският експерт Анджела Лавин в Twitter.
„Според мен семейството на Хари е много разтревожено за неговото психическо здраве. Ако се отрекат от него и го изолират от кралския двор това може да има тежки последствия за него“.
Коментарите на експерта идват малко след новината, че Хари категорично е поканен на честването на юбилея на Елизабет – 70 години на трона – който ще се състои в близките няколко дни.

Близки на кралската фамилия разкриха, че това до голяма степен се дължи на Кейт Мидълтън, която усилено искала да затопли отношенията на семейството с Хари.
„Кейт е брилянтен медиатор и миротворец. Всяка част в нейното тяло е създадена да прави приятелства и да дава максимума от себе си, тя се опитва да сплоти семейството“, разкри наскоро в интервю чичото на херцогинята – Гари Голдсмит.

Източник: tialoto.bg