Кралица Елизабет II в четвъртък дебютира на дигитална платформа, станала

...
Кралица Елизабет II в четвъртък дебютира на дигитална платформа, станала
Коментари Харесай

Елизабет II се включи във видеоконферентна връзка с грижещи се за болни

Кралица Елизабет II в четвъртък дебютира на цифрова платформа, станала повсеместна по време на епидемията от ковид – видеоконферентната връзка.
94-годишната кралица влезе от замъка Уиндзор, където е отседнал по време на експлоадирането на COVID-19, с цел да приказва с професионално оказващи грижи хора и да разисква по какъв начин са се справили.
" Интересно е да чувам всичките ви разкази и истории ", сподели тя, съгласно фрагмент от връзката, обявен от Бъкингамския замък.
" Много се веселя, че през днешния ден съумях да се причисля към вас. "
Дъщеря й принцеса Ан, 69-годишна, също се включи във видеоконферентната връзка, отбелязваща общонационална седмица от събития, подчертаващи работата на хората, които се грижат за родственици или другари с увреждане, психическо или физическо заболяване.
Александра Аткинс, 24-годишна, която се грижи за майка си, татко си и баба си, съобщи, че е " просто нереално " да виждат кралските особи по време на диалога. Тя била изумена, че може да беседва и да вижда принцеса Ан и кралица Елизабет, до момента в който седи в спалнята си.
Кралицата постоянно е проявявала интерес към новите технологии.
Тя изпрати първия си имейл доста преди множеството хора, от компютър в база на английската войска през 1976 година
През 2014 година тя изпрати първия си туит по време на посещаване в научния музей в Лондон, като изрази удоволствието си от откриването на нова изложба и подписвайки туита с „ Elizabeth R “. " R " значи " regina ", латинското за кралица.
Напоследък всяка седмица говореше от Уиндзор с премиера Борис Джонсън, само че по демодиран терефон.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 11 юни
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР