Кралица Елизабет II свиква спешна среща в понеделник, където да

...
Кралица Елизабет II свиква спешна среща в понеделник, където да
Коментари Харесай

Кралицата събира принцовете спешно! Ето кога се решава съдбата на Хари и Меган

Кралица Елизабет II привиква незабавна среща в понеделник, където да се реши въпроса с отдръпването на принц Хари и Меган Маркъл от отговорностите им в кралското семейство.

На срещата в кралското имение Снадриган в Норфолк са поканени принцовете Хари, Уилям и Чарлз. За пръв път те ще се съберат дружно, откакто на 8 януари Хари и Меган оповестиха желанията си да се откажат от ролята си на старши членове на кралското семейство.

Според осведомени източници, Чарлз ще пътува към срещата от Шотландия, Уилям от двореца Кенсингтън, а Уилям от вилата Фрогмор покрай замъка Уиндзор, оповестява „ Метро “.

Очаква се те да обсъдят вероятните разновидности и да се опитат да стигнат до съглашение, което да предотврати рецесия в английската монархия.

Както БЛИЦ заяви, решението на Меган и Хари е наранило надълбоко английското кралско семейство, в това число и кралицата, която била тъжна и засегната от обстоятелството, че схванала за него от медиите.

Заради спекулациите, че внукът ѝ може да напусне страната и да заживее с жена си в Канада, Елизабет II сложи 72-часов ултиматум за решаването на статута на двамата в кралското семейство.

„ Следващата стъпка ще бъде решена по време на срещата като молбата е решението да се реализира със скоростта, с която Нейно Величество. Целта е това да стане за дни, не за седмици “, изяснява източник от двореца.

Меган отпътува за Канада преди няколко дни.

Преди срещата на принцовете ще им бъдат връчени писмени оферти, направени от техните чиновници, в това число и от съответните отдели във Англия и Канада, където се чака Хари и Меган да се открият да живеят.

Атмосферата може да бъде доста напрегната, защото херцозите на Съсекс направиха шокиращото си изказване в сряда без да се допитат до никого от кралското семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР