Кралица Елизабет II смяташе, че ще бъде трудно“, ако умре

...
Кралица Елизабет II смяташе, че ще бъде трудно“, ако умре
Коментари Харесай

Хю Едуардс се завръща изненадващо в BBC шест месеца след скандала със секс снимки

Кралица Елизабет II смяташе, че ще бъде „ мъчно “, в случай че почине в Балморал, само че беше уверена да се отдръпна от „ процеса на взимане на решения “, кралската принцеса сподели в документален филм.

Ан разкрива мисленето на починалата кралица през последните й дни в изявление за кино лентата на BBC и споделя за възкачването на престола на нейния брат краля: „ Не съм сигурен, че някой може в действителност се приготвят за подобен тип смяна. " Единствената щерка на Елизабет сподели, че е била „ по случайност “ да е била в Балморал преди гибелта на майка си и е „ изпитала необичайно възприятие на облекчение “, когато Имперската държавна корона беше извадена от ковчега й – алегорично ролята й, минала към Чарлз.

Принцесата хвали кралица Камила за нейното „ извънредно “ схващане на ролята си на брачна половинка и разликата, която тя прави за краля, който съгласно нея научава нови неща за институцията на монархията. 90-минутният документален филм Чарлз III: Годината на коронацията, който ще бъде прожектиран на Деня на бокса, е разка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР