Кралица Елизабет II си е поискала обратно бижутата, с които

...
Кралица Елизабет II си е поискала обратно бижутата, с които
Коментари Харесай

Кралицата си поиска обратно бижутата от Меган Маркъл

Кралица Елизабет II си е поискала назад бижутата, с които Меган Маркъл се кипреше до неотдавна. С отхвърли си да бъде „ старши член “ на династията някогашната актриса е изгубила и правото си на достъп до трезора с бижутата, настояват английски медии, представени от Нова телевизия.

Тя е предизвестила снаха си, че би трябвало да върне даже аксесоарите, които са й били дадени безплатно. Между тях е и пръстенът с голям наследник елмаз, който й беше подарен след формалната сватбена гала. 

Бабата на принц Хари може да отиде до дъно и да изиска назад даже годежния пръстен с брилянти от сбирката на принцеса Даяна.

Принц Хари и брачната половинка му Меган, дружно със сина им Арчи, са към този момент в Канада, откакто оповестиха отдръпването си като старши членове на кралското семейство.

В понеделник сутринта Меган бе уловена от папараци да разхожда сина си Арчи и двете си кучета в парк във Ванкувър. Херцогинята беше усмихната, с повърхностно облекло и следвана от дискретна защита.

През уикенда от Бъкингамския замък оповестиха, че принц Хари и брачната половинка му към този момент няма да бъдат работещи членове на английската кралска фамилия, няма да употребяват купите „ кралски височества “ и няма да получават публични средства.

Преди дни Хари призна, че е сломен от развоя на събитията.

" Надявахме се да продължим да служим на кралицата, на Обединеното кралство и на военните асоциации, в които вземам участие, без да получаваме публично финансиране. За жал това не е допустимо ", сподели принц Хари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР