Кралица Елизабет II използва инвалидна количка и отменя ангажиментите си,

...
Кралица Елизабет II използва инвалидна количка и отменя ангажиментите си,
Коментари Харесай

Кристофър Бигинс: Елизабет II е в инвалидна количка, но не иска да я виждат в безпомощно състояние

Кралица Елизабет II употребява инвалидна количка и анулира уговорките си, тъй като е доста горда и не желае хората да виждат в подобен тип, твърди артистът и ефирен водещ Кристофър Бигинс, пред " Дейли мейл ".

„ Това е доста тъжно и се надявам, че тя ще успее да отпразнува своята годишнина (бел. ред. 70 години от възкачването на престола). Чувал съм, че повода тя да анулира задължения е тъй като е в инвалидна количка. Не желае да я виждат, тъй като е доста горда “.

Това идва след известията, че Бъкингамският замък има в детайли проведен проект във „ боен жанр “ да заведе 95-годишната кралица на възпоменателната работа в памет на принц Филип идната седмица.

Твърди се, че интервенцията включва прехвръкване на Нейно Величество от замъка Уиндзор до Бъкингамския замък с хеликоптер, превозване с кола и потребление на частен екран, който да я защищити от фотографи.

Източник споделя пред изданието, че кралицата не желае да бъде виждана в инвалидна количка на обществено място, тъй като се притеснява от разпространяване на фотография, която ще я преследва, както това се случи със сестра ѝ през месеците преди гибелта ѝ.

Тя продължава да извършва къси задължения персонално, като осъществяване на частни аудиенции в замъка Уиндзор, само че се отдръпна от годишната работа за Деня на Британската общественост в Уестминстърското абатство предишния понеделник.

Кралицата е употребила бастун на редица обществени задължения, само че в никакъв случай не е била виждана в инвалидна количка.

Според източници тя е решена да участва на благодарствената работа за херцога на Единбург, който умря предишния април на 99-годишна възраст.

Кралицата желае да върви колкото е допустимо по-дълго и към този момент изключва потреблението на инвалидна количка на публични места.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР