Кралица Елизабет II излезе за първи път от седем месеца

...
Кралица Елизабет II излезе за първи път от седем месеца
Коментари Харесай

Елизабет ІІ вбеси всички с това, което направи СНИМКИ

Кралица Елизабет II излезе за първи път от седем месеца и бе разкритикувана за неналичието на маска на лицето, оповестява английският „ Метро “. 94-годишната кралица посети лабораторията за просвета и технологии в региона на защитата в Изследователския център „ Протон Даун “, съпроводена от внука си, херцога на Кеймбридж, Уилям.

Като част от визитата тя се срещна с военни специалисти, работещи по случая с някогашния офицер от ГРУ Сергей Скрипал, за който се твърди, че е бил токсичен с вещество от групата „ Новичок “ през 2018 година



Лидерът на политическата организация "Република " Греъм Смит, застъпващ се за смяна във формата на ръководство, означи, че нито тя, нито Уилям съблюдават защитни ограничения в битката против ковид, по-специално членовете на кралското семейство не носят маски. Според него Нейно Величество би трябвало да даде образец на жителите.



„ Това опонира на защитните ограничения, които всеки би трябвало да следва. Така че дворецът би трябвало да откри уместно пояснение “, сподели опозиционерът.

Отбелязва се, че лабораторията е тествала 48 чиновници, били в контакт с кралското семейство. Резултатите от теста били негативни.



Служителите на Бъкингамския замък настояват, че по време на визитата в изследователския център са взети всички нужни ограничения за сигурност. Според тях членовете на кралското семейство прецизно са спазвали рекомендациите на лабораторния личен състав.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР