Кралица Елизабет II е поканила внука си принц Хари на

...
Кралица Елизабет II е поканила внука си принц Хари на
Коментари Харесай

Кралицата с изненадващ ход след раждането на Лилибет

Кралица Елизабет II е поканила внука си принц Хари на обяд. Срещата би трябвало да се състои идващия месец, когато той би трябвало да се върне във Англия, с цел да участва на откриването на паметника на починалата си майка принцеса Даяна.

Това евентуално ще бъде първият път, когато херцогът на Съсекс ще остане уединено с Нейно Величество, откогато се реалокира в Съединените щати.

Според информация в английските медии, принц Хари е поканен на обяд от кралицата в опит " всичко да бъде разисквано до дъно ".

Твърди се, че Нейно Величество употребява това предложение като " маслинова клонка ", както и като чудесна опция в неофициална конюнктура да " разиска всичко " с херцога на Съсекс, който преди броени дни стана баща за повторно.

Миналия месец принц Хари хвърли тежки обвинявания върху членовете на кралското семейство, а през март в изявлението си пред Опра Уинфри дружно с Меган упрекнаха знатната фамилия в расизъм.

Вътрешни хора обаче настояват, че Елизабет II не се е обидила на внука си и вместо наказване му е дала опция да обядват дружно в замъка Уиндзор.

„ Това е характерен жест на милосърдие на Нейно Величество. Обядът ще им даде опция да обсъдят всичко ", споделя един от придворните пред " Дейли Мейл ".

Запознати прибавят, че поканата е отправена още предишния петък. Не е изключено това да е станало преди раждането на Лилибет.

По време на пътуването на Хари до Англия се чака Меган да остане в дома си в Монтесито с двугодишния си наследник Арчи и новородената си щерка.

Обядът ще стане първата среща на херцога на Съсекс очи в очи с Нейно Величество, откогато той и брачната половинка му оповестиха през януари 2020 година, че се отхвърлят от кралските си отговорности.

Въпреки обвиняванията на принц Хари и Меган по време на техните изявленията, кралицата даде да се разбере, че те остават " горещо обичани членове на фамилията ". Освен това Бъкингамският замък добави, че въпросите, повдигнати по време на този замайващ диалог, ще бъдат обсъждани " конфиденциално ".

Сега обаче принц Хари изненада кралицата, кръщавайки щерка си на нея. Според слуховете Хари е споделил на баба си, че би желал да употребява името ѝ или част от него доста преди да срещне Меган Маркъл.

Вътрешни хора се надяват, че раждането на Лилибет Даяна ще облекчи напрежението сред принца и кралското семейство.

" Хари постоянно се е радвал на прелестна връзка с баба си. Те бяха необикновено близки и, както можете да си визиите, до момента в който Хари растеше, двамата организираха доста дълбоки и персонални диалози, които продължаваха до напълно скоро.

Хари в никакъв случай не е криел желанието си да има лично семейство, постоянно е казвал какъв брой хубаво би било да има момче и момиче, които да кръсти на две от най-важните дами в живота си - кралицата и майка си.

В края на краищата, той е загатнал Лилибет пред Меган, когато са обсъждали вероятните имена за децата си и тя е харесала концепцията. Това е почтено почитание към кралицата и доста хора се надяват, че това ще сближи фамилията ", споделя кралски източник пред The Mirror, представен от jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР