Кралица Елизабет II е поискала от двореца да сключи сделка

...
Кралица Елизабет II е поискала от двореца да сключи сделка
Коментари Харесай

Кралицата сключва сделка с принц Хари и Меган до 72 часа

Кралица Елизабет II е поискала от двореца да подписа договорка с принц Хари и Меган в границите на 72 часа, защото внукът й е подготвен да напусне Англия в идващите дни без да заяви по кое време ще се върне, написа The Sun.

Британският кралски двор е разтресен след решението на херцозите на Съсекс да се откажат от отговорностите си на висши членове на кралското семейство и да заживеят в Северна Америка.



След като херцозите оповестиха решението си в сряда, 3 8-годишната Меган отлетя за Канада, като остави брачна половинка си принц Хари да се оправи самичък със абсурда, който провокираха.

Сега английските медии оповестяват, че кралицата е инструктирала придворните си сътрудници да решат сложния проблем преди вторник, когато е първата публична изява на принц Хари.

Кралицата желае рецесията с напускането на Хари и Меган да продължи не повече от шест дни – същата времева рамка, която беше нужна за отстраняването на принц Андрю след пагубното му изявление за Newsnight.-->

Според The Telegraph, Елизабет II е поискала от сътрудниците си да „ трансфорат рецесията във опция “ , като заобикалят договорка, която ще навреди на бъдещите кралски особи като принцеса Шарлот и принц Луис.

Източници близки до принц Хари пък декларират, че той няма да напусне Англия до момента в който не реализира договорка с Короната. Въпреки това обаче медиите означават, че той може да напусне Острова без дата за връщане, откакто уважи публично годежа на принцеса Беатрис в Бъкингамския замък.

Херцогът на Съсекс към момента не е разговарял с баба си, татко си и брат си , защото принц Чарлз се намира в Шотландия, приц Уилям в Лондон, а самият Хари е в Уиндзор.

Според таблоидите на острова Меган е отлетяла до Ванкувър, с цел да е със сина си и не счита въобще да се връща във Англия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР