Кралица Елизабет II е най-дълголетният монарх на всички времена и

...
Кралица Елизабет II е най-дълголетният монарх на всички времена и
Коментари Харесай

Тайната на дълголетието на кралица Елизабет II

Кралица Елизабет II е най-дълголетният монарх на всички времена и даже през десетото десетилетие от живота си рядко пропуща значими кралски събития.

Годините ѝ са възприети като дълбока напреднала възраст, само че е явно, че кралицата няма желание да стопира, написа БГНЕС. Мнозина се чудят по какъв начин съумява да се оправя и с това са свързани даже някои теории на конспирациите.

Но ето на какво се дължат в действителност нейното дългоденствие и сила:

Гени

Майка ѝ доживя 101 години. Мнозина имат вяра, че кралицата има капацитета да изпревари майка си и да живее повече от 101 години.

Начин на живот

Кралицата към този момент има преимущество с това, че в никакъв случай не е пушила, нито пък е пиела алкохол.

Трудолюбие

Още като принцеса Елизабет II непрекъснато е част от кралските действия. Тя в никакъв случай не е оставала у дома, а непрекъснато работи и посещава значими събития.

Здравословно хранене

Известно е, че членовете на кралското семейство не ядат избрани храни, изключително такива, които не са сготвени. Кралицата, по-специално, има готвач, който готви леки, само че високо хранителни ястия, в които липсват картофи, ориз и тестени произведения.

Непрекъснато придвижване

Тя върви всеки ден пеш и се движи колкото се може повече и нито ден не прескача тази рутина.

Пиене на чай

Англичаните имат дълга традиция на пиянство на чай, а кралицата, с изключение на обичайният британски чай, пие и чаша зелен чай заран. Тя в никакъв случай не пие кафе. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР