Кралица Елизабет, децата и внуците й са най-популярните членове на

...
Кралица Елизабет, децата и внуците й са най-популярните членове на
Коментари Харесай

Нова сватба в английския кралски двор

Кралица Елизабет, децата и внуците й са най-популярните членове на британското кралско семейство. Чрез роднинските си връзки, които датират безусловно епохи обратно, то е много по-обширно. И лейди Татяна Маунтбатън е част от него.
 Принц Филип, наследството му и ще получи ли принц Хари част от наследството
Изненадите в наследството на принц Филип

Има ли принц Хари място в него

През миналия уикенд дъщерята на първи братовчед на принц Филип се омъжи.

32-годишната Татяна е дете на маркиза на Милфорд Хейвън Джордж Маунтбатън, който е първи братовчед на починалия брачен партньор на кралица Елизабет. Двамата с Алекзандър Дру подписаха брак на 23 юли в параклиса на Уинчестър.

От People оповестяват, че булката е носела обилна рокля на английската дизайнерка Сюзън Невил с шлейф, бродиран с претекстовете от булчинската рокля на майка й. На церемонията не са участвали известните членове на кралското семейство.

За сметка на това измежду гостите е била Кресида Бонас - модел и актриса, и бивше гадже на принц Хари. Кресида е омъжена за Хари Уентуърт-Стенли, доведен брат на лейди Татяна по майчина линия.

Татяна и Алик, както е прочут Дру, оповестиха годежа си през януари тази година. Двамата са били на ски почивка във Вербие и са отпразнува там годежа си дружно с принцеса Беатрис и принцеса Йожени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР