Крали, крали, яли, пили, крали, крали и пак яли през

...
Крали, крали, яли, пили, крали, крали и пак яли през
Коментари Харесай

Крали, крали, яли, пили, крали, крали и пак яли през тези 30 години управление и направили България разграден двор!

Крали, крали, яли, пили, крали, крали и отново яли през тези 30 години ръководство и създали България разграден двор! Комунисти, социалисти, демократи, центристи, царисти, либерали и колаборацията от тях! Потоп. Загинали. Изчезнали хора. Страдащи. Бедстващи! Безотговорност ЧОВЕШКА, споделям го с подигравка! Все някой ни е крив, все различен ни е отговорен! Хайде стига към този момент!

Политиците се излъчват от нас, живеят сред нас, не са импорт от друга Галактика. Това са същите тези, с които сте играли, пораснали, учили, състезавали сте се професионално и интелектуално. Депутатът Георги е Гошо от високия блок в Надежда, народния представител Петър е Пешо от Нова Загора, синът на даскала. Вяра е Верчето от Ардино, с баба й от оня огромния жанр!

Безхаберието, безотговорността и лаишкото отношение е в НАС, това сме ние! Ние си направихме страната такава. С увъртане, с греховност, с измама, с безгрижие и липса на каквато и да е отговорност. Така си подреждаме страната! И все различен ни крив! А на крива ракета, Космосът й бил крив! Това е ситуацията!

Или би трябвало да влезем в правия път един път вечно и да се отърсим от остарелия обичаен Бай Ганьовски фасон, или ще си останем в омагьосания кръг на личната си налудничава комплицираност! Имаме свирепи ръководства, които са оставили България на произвола на ориста, занемарени институции, лаишки стопанисвани значими стратегически обекти, разпродадени държавни активи за милиарди (собственост на народа), парцели на Суверена, дадени под аренда на Сульо, Пульо и Жмульо – на алените родственици, деца, другари и близки и в този момент ревем…

А?

А къде бяхте, до момента в който е била Голямата лапаница тези 30 години? Къде бяхте и за какво спахте? И каква отговорност да търсим от хора, които не са Човеци??? Колко от Вас подадоха ръка на различен, с цел да окажат помощ? Колко от Вас се притекоха на помощ? Колко бяха виновни за делата и постъпките си? Колко се разкаяха, помолиха или потърсиха амнистия?

Глас в пустиня, греховност, аморалност, крах, проклетия, спекулация, наркомания, игрички, обири и заличаване. Вместо всички сили на разсъдъка да се впрегнат против душманите, народът си хортува безшумно и добродушно на заплатката. Утре ще живеете в пустиня…, в случай че не се размърдате. Да Ви е ясно и сладко…

Един да ме чуе, нека съобщи на останалите!

Цвета Кирилова

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР