Крал е възмутен от малкия си син - . А

...
Крал е възмутен от малкия си син - . А
Коментари Харесай

Крал Чарлз III се разстроил от мемоарите на принц Хари, описващи Камила като злодей


Крал е засегнат от дребния си наследник -. А повода - нещата, които Хари е написал в записките си " Spare " за доведената си майка и брачна половинка на Чарлз - Камила.

Източник на " Us Weekly " споделя, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.

" Чарлз е смутен. Той е сърдит и засегнат, че Хари е дал публичност на толкоз доста засрамващи и нездравословни изказвания и това го е сложила в ужасна позиция с Камила, несъмнено, в този момент, когато тя е въвлечена в уравненията. Това в действителност мина границата по повече способи, освен по един, само че има толкоз доста ужасни мнения и разкрития от Хари, че татко му не знае от къде да стартира. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне по отношение на фамилията си, най-малко по този начин се надява. Но той няма да упорства или да се извинява ", изяснява източникът.

Припомняме, че Хари разказа Камила като " рискова " и " изверг ".

Той твърди, че тя давала доста информация на медиите за кралското семейство, с цел да избави имиджа си.

" Тя имаше известност или имидж за възстановяване, тъй че каквито и диалози, каквито и покупко-продажби или замени да са правени първоначално, тя е вярвала, че това е най-хубавото, което може да направи... Тя е моя доведена майка. Не я виждал като злата доведена майка... Виждам я като някой, който е женен в тази институция (кралското семейство) и е направил всичко, което може, с цел да усъвършенства личната си известност и личния си имидж ", разяснява принцът пред " GMA ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР