Крал Чарлз вече ще следва внимателен план за възстановяване –

...
Крал Чарлз вече ще следва внимателен план за възстановяване –
Коментари Харесай

Планът на крал Чарлз за лечение на рак е разкрит – и защо той не е могъл да види Хари за по-дълго

Крал Чарлз към този момент ще следва деликатен проект за възобновяване – предопределен да помогне за понижаване на напрежението – след диагностицирането на рака, несъмнено.

Помощниците ще поддържат монарха, до момента в който той се подлага на лекуване за заболяването, диагностицирана предишния месец и доказана от Бъкингамския замък в понеделник. В него се споделя, че 75-годишният крал Чарлз ще получи „ уместно лекуване от профилиран екип “. Смята се, че през това време Чарлз ще живее в Wood Farm, също в имението Sandringham в Норфолк, където принц Филип постоянно оставаше след отдръпването си от публични отговорности. Източници споделят, че това ще предложи на монарха по-спокойни условия за възобновяване.

По сходни аргументи крал Чарлз се срещна с принц Хари единствено за 30 минути предходната седмица, сподели писателят и ефирен оператор Робърт Джобсън. Г-н Джобсън добави: „ Не желаете кръвното му налягане да се повишава. Кралят не е доста добре, какъвто и тип рак да е, той е подложен на лекуване... Най-доброто нещо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР