Крал Чарлз трябваше да изхвърли боклука“ и да отстрани брат

...
Крал Чарлз трябваше да изхвърли боклука“ и да отстрани брат
Коментари Харесай

Крал Чарлз „трябваше да изхвърли боклука“, като изхвърли Андрю, твърди източник

Крал Чарлз „ трябваше да изхвърли боклука “ и да в профил брат си принц Андрю от всевъзможни кралски отговорности, твърди източник.

Придворните споделят, че монархът е взел решение да изгони вечно херцога на Йорк след сериозни диалози преди да бъде коронясан. Това идва, когато Андрю беше посочен предходната седмица в десетки нови правни документи, оповестени по отношение на милиардера педофил Джефри Епщайн.

Въпреки че няма път назад във вътрешните кръгове на компанията, принц Андрю даде обещание да се опълчи на всеки опит от краля да го изгони от имението му. Източник, непосредствен до Андрю и някогашната му брачна половинка Фърги – които споделят 30-стайна Royal Lodge в Уиндзор – сподели, че Андрю няма желание да се откаже от кралската си квартира. Те споделиха: „ Андрю няма да върви на никое място. Той има чугунен лизинг. "

Източник сподели на Mirror по-рано тази седмица, че „ няма връщане обратно " за Андрю. Позорният херцог още веднъж е в центъра на историята, откакто беше посочен в правосъдни досиета по отношение на нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР