Крал Чарлз Трети е с бодър дух и е изненадващо

...
Крал Чарлз Трети е с бодър дух и е изненадващо
Коментари Харесай

Добра е прогнозата за лечението на рака на крал Чарлз

Крал Чарлз Трети е с жизнен дух и е изненадващо положителен след шокиращата вест, че има рак, оповестява " Дейли мейл ". Известно е, че положението му е диагностицирано в точния момент и прогнозата е добра.

Твърди се, че фамилията и приятелите са изумени от решимостта му да продължи " да си прави работата, както нормално ". 

През последните месеци Чарлз постоянно пътува в неделните вечери до замъка Уиндзор, с цел да прекарва време с принц Уилям, заяви " The Sun ", като добавя, че татко и наследник стават все по-близки.

Бъкингамският замък оповести през вчерашния ден, че лекарите са разкрили неуточнена форма на рак по време на лекуване на доброкачествено заболяване на простатата.

Чарлз е уведомил околните си по телефона, в това число сина си Хари, който лети от Калифорния към дома, с цел да се види с татко си. Щом чул вестта, принцът незабавно се качил на самолета и се чака да бъде в родината си през днешния ден късно вечерта.

Не е известно къде ще отседне херцогът на Съсекс, когато посети Обединеното кралство. Хари се нуждае от авансово позволение от Бъкингамския замък, с цел да остане в кралско имение. Той върна ключовете от " Frogmore Cottage " предишния юни, когато със брачната половинка му Меган Маркъл напуснаха парцела. Искането му да остане в замъка Уиндзор беше отхвърлено от Двореца, когато през септември посети Обединеното кралство. В последна сметка Хари отседна в хотел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР