Крал Чарлз Трети бе посрещнат от хиляди хора при пристигането

...
Крал Чарлз Трети бе посрещнат от хиляди хора при пристигането
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети посрещнат от хиляди пред Бъкингамския дворец

Крал Чарлз Трети бе посрещнат от хиляди хора при идването си в Бъкингамския замък, се вижда на предавани онлайн фрагменти по телевизия Би Би Си.

Чуват се възгласи „ Бог да пази Краля! “. Кралят се върна през днешния ден със аероплан от Шотландия в Лондон. Новият монарх се завърна през днешния ден в Лондон, с цел да извършва кралските си отговорности, откакто през вчерашния ден майка му, кралица Елизабет Втора, умря в шотландската си резиденция „ Балморал “, съобщи Българска телеграфна агенция.

Чарлз и брачната половинка му Камила, която в този момент е кралица консорт, излязоха от кралския автомобил директно до портите на Бъкингамския замък. Двамата, облечени в черно, бяха посрещнати с приветствени възгласи и овации от събралото се голям брой, съобщи Ройтерс, като също се базира на излъчени по малкия екран фрагменти.

King Charles III greets crowds outside Buckingham Palace

Latest

— BBC Breaking News (@BBCBreaking)

Кралят се ръкува с десетки от присъстващите. Част от събралите се благожелатели. Част от присъстващите започнаха да пеят „ Бог да пази Краля! “, а един извика: „ Обичам Ви, Чарлз! “. Една жена целуна ръката на Чарлз, а друга се протегна през бариерата за сигурност, прегърна го и го целуна по бузата. Няколко от събралите се показаха съжалението си във връзка със гибелта на кралицата, като кралят им благодари за изказаните съболезнования.

Хората, събрали се пред двореца, снимаха с телефоните си, до момента в който Чарлз минава край тях. Един от бодигардовете на краля се обърна към присъстващите и им сподели да оставят телефоните и просто да се любуват на момента. След като бяха приветствани от събралите се пред Бъкингамския замък, Чарлз и Камила минаха през дворцовите врати.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР