Крал Чарлз се връща на работа на фона на битката

...
Крал Чарлз се връща на работа на фона на битката
Коментари Харесай

Крал Чарлз отново на работа, докато Дворецът споделя първи снимки от завръщането на монарха на служба

Крал Чарлз се връща на работа на фона на борбата си с рака с Бъкингамския замък, публикувайки фотоси, на които той поздравява посланици през днешния ден.

75-годишният монарх беше сниман да се ръкува с посланика на Алжир в Обединеното кралство Нуредин Язид и посланика на Мавритания Самба Мамаду.

Чарлз отдръпна отговорностите си в кратковременен проект до момента в който той продължава лекуването на към момента неуточнения рак, само че има претрупан ден зад кулисите. Той имаше и виртуална среща с канадския министър председател Джъстин Трюдо.

Той беше видян тази заран да напуща дома си в Кларънс Хаус в Лондон, с цел да се насочи към емблематичната кралска резиденция, с цел да се срещне с дипломатите. Кралят изглеждаше жизнен, до момента в който вдигаше усмивка и махаше на доброжелатели от колата си.

Кралят наподобява показа смешка с господин Язид, до момента в който той нежно се засмя, до момента в който се поздравяваха. Чарлз беше облечен в черно елегантно облекло и светлосиня шарена вратовръзка и беше посрещнат от аплодиращи тълпи, до момента в който се возеше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР