Крал Чарлз обожава да прекарва време с тримата си най-големи

...
Крал Чарлз обожава да прекарва време с тримата си най-големи
Коментари Харесай

Три рядко срещани кралски деца Крал Чарлз вижда повече от Арчи и Лилибет

Крал Чарлз обожава да прекарва време с тримата си най-големи внуци, принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на девет, и принц Луи, на шест. Има обаче три други обичани кралски деца в живота на монарха, с които той съгласно сведенията прекарва качествено време.

Поради физическата и прочувствена бездна сред монарха и семейство Съсекс, които в този момент живеят в Съединени американски щати, Чарлз е прекарал малко време с тези двама най-малки внуци, принц Арчи, на пет години, и принцеса Лилибет, на три години.

Принц Арчи отпразнува петия си рожден ден по-рано тази седмица, цялостен океан от дядо си Чарлз. Гордите родители принц Хари и Меган Маркъл проведоха живописен празник в задния двор за сина си в имението си в Монтесито, малко преди късото посещаване на Хари в Обединеното кралство.

Херцогът на Съсекс се завърна в Лондон на летящо посещаване, с цел да участва на службата по случай 10-ата годишнина от неговите Игри Invictus в катедралата Сейнт Пол. Крал Чарлз, за ​​когото се твърди, че е бил поканен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР