Крал Чарлз издаде изявление от 107 думи, в което благодари

...
Крал Чарлз издаде изявление от 107 думи, в което благодари
Коментари Харесай

Пълно изявление на крал Чарлз за рака, докато той благодари на обществеността за подкрепата им след диагнозата

Крал Чарлз издаде изказване от 107 думи, в което благодари на кралските почитатели за техните положителни пожелания и поддръжка след оповестяването, че се бори с рака.

Монархът шокира света, когато разгласи в понеделник вечерта (5 февруари), че има заболяването - откакто неотдавна беше на болнично лекуване за доброкачествено уголемена простата. Кралят е почнал график на постоянни лекувания, само че е бил посъветван да отсрочи своите обществени отговорности. Дворецът отхвърли да удостовери типа рак, само че удостовери, че не е рак на простатата.

Принц Хари също се върна за малко в Обединеното кралство, с цел да се срещне с татко си – посещаване, за което се твърди, че е траяло единствено 30 минути и не е донесло със себе си дълго чаканото помиряване с принц Уилям, на което доста кралски почитатели се надяват.

В събота вечерта (10 февруари) в Бъкингамския замък, Негово Величество издаде благодарствена записка на английската общност за поддръжката им, откогато стана ясно тъжната вест. Той гласеше: „ Бих желал д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР