Крал Чарлз III от Великобритания може би е бил гей

...
Крал Чарлз III от Великобритания може би е бил гей
Коментари Харесай

Globe: Крал Чарлз III е гей – знаели са и Даяна, и Камила


Крал Чарлз III от Англия може би е бил гей от 60 години. С такава " сензация " излезе последният брой на американския таблоид. Той твърди, че английският парламент е получил „ секретно досие на контраразузнаването MI5 “, което хвърля светлина върху нетрадиционния полов живот на монарха и дава обещание да бъде „ бомба, сложена под Бъкингамския замък “.

„ Крал Карл: Тайният хомосексуален живот е оголен! Сега той е подложен на напън да абдикира “, написа Globe Magazin на корицата, която се трансформира в интернет шлагер. Според законите на жанра всички източници на жълтото списание са анонимни. Един от тях е умел поддръжник в Бъкингамския замък. Според него секретните досиета на МИ-5 " в детайли разказват хомосексуалните срещи на бъдещия монарх в продължение на съвсем 60 години - със съученици в интерната, икономи, млади мъже със синя кръв ". Той признал на актуалната си брачна половинка Камила в невярност с мъже. Това досие е динамитът, който ще взриви царуването на принц Чарлз, преди даже да има време да бъде коронясан (през май 2023 г.), настояват Анонимните от Бъкингамския замък.

Твърди се, че принц Чарлз за първи път е опитал нетрадиционни връзки като младеж в частно училище-интернат в Гордънстаун. Друг „ информиран източник от обкръжението на краля “ оповестява: Сред любовниците на Чарлз бяха негов съученик от учебното заведение за момчета, към момента брилянтен състезател на поло, към момента мускулест комшия фермер от имението на принца и доста други. Това са единствено романите, за които Камил знаеше, само че в отчета се загатват доста повече!

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР