Крал Чарлз и принцесата на Уелс имаха голям сърдечен разговор

...
Крал Чарлз и принцесата на Уелс имаха голям сърдечен разговор
Коментари Харесай

Крал Чарлз напусна Лондон за емоционален сърдечен разговор с „любимата дъщеря“ Кейт преди новините за рака

Крал Чарлз и принцесата на Уелс имаха огромен сърдечен диалог единствено часове преди тя да излезе обществено с бомбеното известие, че е болна беше диагностициран с рак.

Чарлз също беше диагностициран с форма на болестта по-рано тази година. Той пътува, с цел да утеши „ обичаната си снаха “ Кейт в четвъртък в Лондон, откакто тя записа трогателното си обръщение към нацията, само че преди то да бъде излъчено в петък вечерта. Принцесата е желала да приказва с монарха, с цел да научи за личната му битка и да види по какъв начин се е справял.

Разбира се, че кралската двойка също е говорила за това по какъв начин Кейт сподели във видеото си, че откритието е „ голям потрес “, само че тя знаеше, че „ ще се оправи “. Източник сподели за срещата в замъка Уиндзор: „ Изключително извънредно е единствено двамата да седнат дружно по този метод. Кралят към този момент беше известен, че дамата, която той назовава „ моята обичана снаха “, има рак. Те щяха да имат доста за разискване и шерване, тъй като единствено седмици по-рано кралят беше почнал своя курс на леч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР