Крал Чарлз и принц Уилям обсъдиха лишаването на кралските титли

...
Крал Чарлз и принц Уилям обсъдиха лишаването на кралските титли
Коментари Харесай

Крал Чарлз и Уилям „обсъдиха лишаването на кралските титли на Меган и Хари, но се опасяват, че ще имат обратен ефект“

Крал Чарлз и принц Уилям разискаха лишаването на кралските трофеи на Меган Маркъл и принц Хари, съгласно кралски специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отдръпнаха от ролята си на старши кралски членове през 2020 година, като се реалокираха в Америка единствено месеци по-късно. Сега двойката живее в Монтесито, Калифорния с двете си деца принц Арчи и принцеса Лилибет.

Откакто двойката се реалокира оттатък езерото, те участваха в няколко плана, като постоянно правеха бомбени разкрития за времето си в кралското семейство, повдигайки вежди и предизвиквайки нагнетяване на напрежение. Семейство Съсекс гордо седяха на столове с етикети „ херцог “ и „ херцогиня “ по време на неотдавнашното си турне в Нигерия и бяха „ възхитени “, че техните кралски трофеи бяха изложени.

Но кралският създател и специалист Том Куин сподели извънредно пред The Огледало, че крал Чарлз и принц Уилям „ са имали дълги полемики по отношение на лишаването на Меган и Хари от техните кралски трофеи, само че са ужасени, че това ще има противоположен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР