Крал Чарлз и Кейт Мидълтън обявиха съответните си операции само

...
Крал Чарлз и Кейт Мидълтън обявиха съответните си операции само
Коментари Харесай

Защо крал Чарлз разкри операцията си, докато Кейт Мидълтън скри своята

Крал Чарлз и Кейт Мидълтън оповестиха съответните си интервенции единствено с часове разлика – само че принцесата на Уелс избра да резервира детайлностите за процедурата си в загадка, до момента в който кралят е бил отворена книга.

Докато „ плануваната “ коремна процедура на Мидълтън не беше разкрита, до момента в който към този момент не се организира, главата на английската монархия почувства нуждата да предизвести хората, с цел да не вършат прибързани изводи по отношение на хоспитализацията му.

>

„ Беше рационално да бъдем по-открити за това, защото в противоположен случай хората можеха да си помислят най-лошото “, сподели вътрешен човек от двореца пред People Thursday.

Бъкингамският замък разгласи на 17 януари - ден след " сполучливата " интервенция на Мидълтън - че Негово кралско височество, 75, е " потърсил лекуване за увеличена простата " и ще бъде опериран идната седмица.

Те увериха кралските почитатели, че „ положението на Негово Величество е доброкачествено “ и че той просто отива „ за коригираща процедура “.

Дворецът също от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР