Крал Чарлз е заснет за първи път, откакто се появи

...
Крал Чарлз е заснет за първи път, откакто се появи
Коментари Харесай

Емоционалният крал Чарлз е видян за първи път след диагностицирането на рака, докато Хари пристига на гости

Крал Чарлз е сниман за първи път, откогато се появи новината за диагнозата му рак и принц Хари дойде в Обединеното кралство, с цел да го посети.

75-годишният крал изглеждаше прочувствен и махаше на тълпите, до момента в който беше возен в щатското Bentley дружно с кралица Камила от Clarence House надолу по The Mall до Бъкингамския замък, където се счита, че по-късно ще бъде откаран с хеликоптер до Сандрингам, за продължи лекуването си от рак. Това се случи скоро откакто херцогът на Съсекс беше сниман още веднъж в Обединеното кралство и влиза в Кларънс Хаус, откакто хвана полет от Калифорния, с цел да посети татко си, с който има невероятна връзка.

Негово Величество беше споделил на членовете на кралското семейство за новината за рака си, преди да заяви новината обществено. Чарлз персонално сподели на двамата си синове принц Уилям и Хари за диагнозата си. Хари, който беше забелязан да идва в кола, изглеждайки тъмен и облечен в черна тениска и блейзър, прекара към 45 минути с татко си, преди Ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР