Крал Чарлз е заснет как е качен в Кларънс Хаус

...
Крал Чарлз е заснет как е качен в Кларънс Хаус
Коментари Харесай

Крал Чарлз разкрива прикритието, докато монархът е видян сам да го карат в Кларънс Хаус

Крал Чарлз е сниман по какъв начин е качен в Кларънс Хаус през днешния ден, до момента в който лекуването му от рак продължава.

75-годишният Чарлз изглеждаше в позитивно въодушевление, до момента в който го снимаха пристигайки назад в кралската резиденция. Монархът не извършва публични отговорности, до момента в който се лекува от рак, само че се счита, че продължава да работи зад кулисите по държавни документи.

Други членове на кралското семейство, в това число Камила, Queen Consort, са се засилили, с цел да поемат спомагателни отговорности. Принцесата на Уелс, да вземем за пример, през днешния ден разгласи, че ново кралско събитие е в нейния дневник. Кейт, която самата претърпя коремна интервенция през януари, ще взе участие в парада за рождения ден на краля с генералната подготовка преди главното събитие на 15 юни

Чарлз беше лекуван в същата болница като принцесата на Уелс. Той беше диагностициран с неразкрита форма на рак след болнично лекуване за увеличена простата, което не беше обвързвано.

42-годишната принцеса на Уелс, която беше изписана от Лондон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР