Краката и ръцете на Алексей Навални са били здраво вързани

...
Краката и ръцете на Алексей Навални са били здраво вързани
Коментари Харесай

Доклад разкри: Алексей Навални бил завързан в продължение на часове преди смъртта си

Краката и ръцете на Алексей Навални са били крепко вързани часове, преди да бъде оповестена гибелта му, твърди нов отчет.
Руската организация за отбрана на правата на индивида gulagu.net твърди, че съдебномедицинският специалист, който е изследвал натрупа на 47-годишния опозиционен водач, е бил заставен от съветските секрети служби да скрие заключенията си.
В първичните отчети се твърди, че Навални е умрял от " откъснат кръвен съсирек " в арктическия затвор " Полярен вълк ".
Сега в къс отчет организацията декларира: " Съдебномедицинският специалист е бил заставен да скрие откриването на кръвни съсиреци в мускулите на прасците и ръцете ".
Това демонстрира, че е имало нарушаване в естественото кръвообращение на опозиционера часове, преди да почине. Според правосъдния специалист Навални е бил завързан в продължение на 4-5 часа, преди гибелта му да бъде оповестена, твърди източник, на който се базира " Дейли мейл ".
" Ръцете и краката му са били крепко завързани по този начин, че кръвта да се застои и да се образуват кръвни съсиреци, които по-късно да запушат белодробната артерия и кръвоносните съдове в мозъка ", твърди съветската организация за отбрана на правата на индивида, ръководена от Владимир Осечкин.
Няма доказателства за директно физическо принуждение, само че западни водачи и други съветски опозиционери към този момент настояват, че Навални е бил погубен по заповед на Владимир Путин.
Съдебният специалист и следователите от Следствения комитет " са подложени на мощен напън от страна на Федералната работа за сигурност (ФСБ), с цел да попречват следствието ".
На тях им е подредено да " прикрият събитията по осъществяването на изключително тежко закононарушение против Алексей Навални - изтезания и поръчково ликвидиране ".
Известно е, че съветските управляващи са удължили периода на следствието на към момента неизяснената гибел на ограничения от независимост съветски опозиционен водач.
Федералната работа за сигурност в Русия е упреквана и за по-ранен опит за ликвидиране на Навални. През 2020 година той беше токсичен с нервнопаралитичното вещество новичок. Възстановяването му в Берлин лиши месеци.
Алексей Навални умря ненадейно на 16 февруари в отдалечена арктическа наказателна колония, където излежаваше 19-годишна присъда по обвинявания в екстремизъм, необятно обсъждани като политически стимулирани.
Малко преди гибелта си той се появи на видео и изглеждаше здрав.
Първоначално съветските затворнически управляващи обявиха, че политикът " се е почувствал зле " и е примрял след разходка в двора на пандиза, само че досега не е разкрита съответна причина за гибелта.
На майката на Навални, Людмила Ивановна, беше показано здравно удостоверение, в което се показва, че синът ѝ е умрял от " естествени аргументи ".
След гибелта на Навални тялото му е предадено на майка му след трудно деветдневно очакване в Салехард, покрай ужасната арктическа наказателна колония.
Говорителката на Навални Кира Ярмиш съобщи, че Следственият комитет, основната организация за престъпно следствие в страната, е уведомил Людмила Навалная, че формалното следствие на гибелта е удължено.
Съпругата на опозиционера Юлия Навалная упрекна съветските управляващи, че са скрили тялото на Навални, с цел да изчакат следите от нервнопаралитичното вещество да изчезнат.
Руските управляващи изрично отхвърлят Навални да е бил погубен и тогава обявиха, че няма да предадат тялото на фамилията в продължение на 14 дни, до момента в който проверяващите изследват неразбираемите условия към гибелта му.
Вдовицата на Навални съобщи, че съветският президент Владимир Путин е " дявол ", тъй като държи " пленник " тялото на починалия ѝ брачен партньор.
На 1 март в Москва се състоя малко заравяне на опозиционния водач, като хиляди опечалени се събраха към отворения му ковчег.
На фотоси от събитието се вижда по какъв начин ковчегът се носи около огромни тълпи от опечалени, които се събраха за погребението макар опасенията за всеобщи арести.
Смелите опечалени скандираха " Навални, Навални! ", до момента в който ковчегът беше изнасян от черна катафалка и внасян в съветска православна черква, а когато ковчегът беше отвеян по-малко от час по-късно, хората още веднъж скандираха: " Русия без Путин ", " Путин е палач " и " Няма да забравим ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР