Кракът на Наталия Симеонова вече близо година не е стъпвал

...
Кракът на Наталия Симеонова вече близо година не е стъпвал
Коментари Харесай

Наталия Симеонова заживя във Флорида: Няма да се върна в България!

Кракът на Наталия Симеонова към този момент близо година не е стъпвал в България. Някогашната звезда на Би Ти Ви дефинитивно се е настанила във Флорида, в дома на мъжа си – Денис Ризов, и не счита да се връща у нас. Далеч от родината славната водеща на „ Море от обич ” живеела доста по-спокойно, тъй като никой не коментирал нито персоналния й живот, нито външния й тип. Денис също се чувствал по-добре в Съединени американски щати в сравнение с в България, само че щерка им Виктория се е закотвила у нас в опит да прави музикална кариера.
Наталия отпътува за Тампа, Флорида, още при започване на предишното лято. Оттогава до момента тя живее там като принцеса в компанията на обичания си мъж – Денис Ризов. За проблемите на двойката се приказва доста от дълго време. Музикантът и тв звездата се разделиха преди повече от 15 години, като и двамата през това време са имали връзки с други хора. Но по този начин и не са се развели. Денис постоянно е твърдял, че за него е все едно дали по документи е женен, или разведен. Наталия пък в никакъв случай не е крила, че нейният брачен партньор е любовта на живота й и счита да го чака до гибелта си, стига да има даже най-малък късмет да се събере още веднъж с него. През всичките години на раздялата си двойката съумя да запази положителни връзки и не сътвори нито един обществен скандал.

През лятото на 2021-а Наталия отпътува за Флорида и се настани в къщата на Денис. Това даде мотив да се заприказва, че двойката се събира още веднъж. Близо година по-късно тези клюки се удостоверяват, защото тв звездата продължава да се припича под слънцето на Флорида в дома на към момента формалния си мъж. „ Няма да се върна в България! ”, безапелационна е пухкавата русокоска. Животът в дома на Денис й се е отразил доста добре. Още преди да замине, тя бе почнала да отслабва, откакто години наред не спираше да пълнее. От фотосите, които разгласява в обществените мрежи, проличава, че е запазила здравословните си привички на масата, което се отразява добре на външния й тип.

В България наднорменото тегло на Наталия бе мотив за непрекъснати злословия и дебелашки мнения. Във Флорида никой не разяснява по какъв начин наподобява тя, което носи успокоение за сензитивната русокоска. Това пък се отразява добре на диетата й, тъй че звездата към този момент наподобява надалеч по-добре в сравнение с когато живееше в родината и я гледаха под лупа. Понеже се усеща прелестно зад океана, тя не се връща у нас даже за празниците. Не пропуща да поздрави българските си другари за Коледа, Нова година, Благовещение, Цветница и Великден, само че самата тя чества в Съединени американски щати.

В същото време дъщерята на Наталия и Денис не е сменила местожителството си. Виктория гостува на родителите си в Съединени американски щати, само че непрекъснатият й адрес е в България. Тук момичето, което скоро ще стане на 23 години, се пробва да пробие в шоубизнеса. То пее в група, с която изнася концерти по клубове и фестивали. Стилът на бандата е ексцентричен – рок с детайли на български фолклор. Най-вероятно авторитетните и известни родители на Вики удрят по едно рамо на младежите, само че към този момент групата не е измежду най-популярните.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР