Кракът на Наталия Симеонова вече близо година не е стъпвал

...
Кракът на Наталия Симеонова вече близо година не е стъпвал
Коментари Харесай

Наталия Симеонова избяга от България

Кракът на Наталия Симеонова към този момент близо година не е стъпвал в България. Някогашната звезда на бТВ дефинитивно се е настанила във Флорида, в дома на мъжа си – Денис Ризов, и не счита да се връща у нас. Далеч от родината славната водеща на " Море от обич “ живеела доста по-спокойно, тъй като никой не коментирал нито персоналния й живот, нито външния й тип.

Денис също се чувствал по-добре в Съединени американски щати, в сравнение с в България, само че щерка им Виктория се е закотвила у нас в опит да прави музикална кариера.

Наталия отпътува за Тампа, Флорида, още при започване на предишното лято. От тогава до в този момент тя живее там като принцеса в компанията на обичания си мъж. За проблемите на двойката се приказва доста от дълго време. Музикантът и тв звездата се разделиха преди повече от 15 години, като и двамата през това време са имали връзки с други хора.

Но по този начин и не са се развели. Денис постоянно е твърдял, че за него е все едно дали по документи е женен, или разведен. Наталия пък в никакъв случай не е крила, че нейният брачен партньор е любовта на живота й и счита да го чака до гибелта си, стига да има даже най-малък късмет да се събере още веднъж с него.

През всичките тези години на разлъка двойката съумя да запази положителни връзки и не сътвори нито един обществен скандал, написа " Уикенд ".

През лятото на 2021 година Наталия отпътува за Флорида и се настани в къщата на Денис. Това даде мотив да се заприказва, че двойката се събира още веднъж. Близо година по-късно тези клюки се удостоверяват, защото звездата продължава да се припича под слънцето на Флорида в дома на към момента формалния си мъж.

" Няма да се върне в България! “, безапелационна е русокоската. Животът в дома на Денис й се отразил доста добре. Още преди да замине, тя бе почнала да отслабва, откакто години наред не спираше да пълнее. От фотосите, които разгласява в обществените мрежи, проличава, че е запазила здравословните си привички на масата, което се отразява добре и на външния й тип.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР