Кражбите на автомобили в Остин, Тексас, се увеличиха през октомври,

...
Кражбите на автомобили в Остин, Тексас, се увеличиха през октомври,
Коментари Харесай

Кражбите на автомобили продължават да нарастват в Остин, повече от 3 години след като градското полицейско управление беше лишено от средства

Кражбите на коли в Остин, Тексас, се усилиха през октомври, продължавайки възходящата наклонност в категорията на престъпността, откогато градското полицейско ръководство беше отнето финансиране от кмета и градския съвет през август 2020 година

Полицейското ръководство на Остин сформира отчет всеки месец от 1 януари 2020 година, откакто се трансформира в Национална система за докладване на произшествия ( NIBRS) отчетна организация на 1 януари 2019 година, което разрешава една година да събере данни за една година.

През месец октомври 2023 година отчетът сподели, че е имало 575 обири на коли, по отношение на 403 през същия интервал през 2022 година, което съставлява 43% нарастване.

Член от полицейското ръководство в Остин, Тексас, стои нащрек по време на полуфиналния мач за Златната купа сред Съединените щати и Катар на Четвъртък, 29 юли 2021 година на стадион Q2 в Остин, Тексас. (Nick Tre. Smith/Icon Sportswire посредством Getty Images)

В съпоставяне с 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР