Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на голямата

...
Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на голямата
Коментари Харесай

Ретро: Обраха актьорът Красимир Доков Янко от Откраднат живот

Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на огромната сцена за премиерата на спектакъла „ Детектор на лъжата “

С карък почнала годината за известния артист Красимир Доков. Преди дни звездата от „ Откраднат живот “, който за 8-и сезон следва да гледаме в ролята на Янко, бил брутално обран посред пловдивския Драматичен спектакъл, написа вестник " Ретро ", представен от Флагман.

Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на огромната сцена за премиерата на спектакъла „ Детектор на лъжата “, в който играе една от трите огромни функции. Джебчията проникнал в театъра в обедните часове и несмущаван от никого отмъкнал каквото му очи видели. При тараша в мъжките гримьорни сграбчил и портфейла на артиста от „ Откраднат живот “, а след това и чантата на негов сътрудник. По-голямата загуба за Доков не била паричната сума, която носел в портмонето, а всичките му документи, до които към този момент нямал достъп. В ръцете на джебчията попаднали трите кредитни карти на артиста, персоналната му карта, както и шофьоската му брошура. Освен това мошеникът взел и талона на персоналния му автомобил, което значи, че до момента в който не се издаде нов, той нямал право да ръководи колата си. Проблемът в този момент бил, че пътуванията му били лимитирани и затруднени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР