Кражба от автомат за кафе, разположен до магазин за хранителни

...
Кражба от автомат за кафе, разположен до магазин за хранителни
Коментари Харесай

Младежи изкараха 110 лева на стотинки от разбит автомат за кафе във Суворово

Кражба от автомат за кафе, ситуиран до магазин за хранителни артикули, намиращ се на ул. «Възраждане», е станала през вчерашния ден в гр. Суворово. Неизвестно лице е разрушило автомата и е направило кражбата на монетник и каса, съдържащи сумата от 110 лева

След извършени незабавни оперативно-издирвателни действия е открито, че причинители на действието са Б.Т. (19 г.) и малолетно момче, двамата от Девня. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Извършителите са арестувани за период до 24 часа.

Вчера е получен и сигнал за кражба от магазин за хранителни артикули, намиращ се на ул. «Филип Тотю». Неизвестно лице е направило кражбата на хранителни артикули от стелажите на магазина. След извършени незабавни оперативно-издирвателни действия, директно след зоната на касите, е арестуван И.С. (26 г.) от Варна, незнаен на органите на реда. По случая е формирана кореспонденция, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР